Joi 11 Iunie 2026

Subiectul discutat : " Insarcinata... "

Autor Mesaj
Raspunde la subiect
Lista subiecte
Creaza subiect
Victoria
30 / 12 / 2011 la 11:58:37 AM
[post: 1]

Am visat ca sora mea mai mare is dorea foarte mult un copil insa dar ea era bolnava,si eu mam oferit sami fac insamintare artificiala cu hormoni ei.....apoi ma vedeam insarcinata si toti se mirau,ma duceam la ecrograf si arata un copilas.....si parca ma vedeam la un hotel nu departe de el era un carusel cu multe camere si parca intram in fiecare camera si vroiam sa vad ce se afla, dar vedeam doar lucruri vechi de la acel caruseli....apoi mam vazut ear la ecrograf si parca medicul imi spunea ca mai este un suflet,dupa citeva vizite la medic,la aparat mia spus ca in mine alaturi de celalant copil, creste si se dezvolta un alt copilas cu urechi de elefant(cu infatisare de elefant)si eu parca ma miram cum se poate una ca asta.Si parca toti ma intrebau de sarcina,si eu le spuneam ca nui copilul meu ci ca e a lu Lenuta(sora mai mare).......si parca tot ma suiam la etaj si coboram in acel hotel...si apoi mam trezit......OARE CE AR-NSEMNA ACEST VIS CIUDAT,daca se poate va rog sa mil talmaciti,si sami spuneti ce oare ar-nsemna???????????!!!!!!!

Citeaza mesajul

X
02 / 01 / 2012 la 04:35:58 PM
[post: 2]

" Am visat ca sora mea mai mare is dorea foarte mult un copil insa dar ea era bolnava,si eu mam oferit sami fac insamintare artificiala cu hormoni ei.....apoi ma vedeam insarcinata si toti se mirau,ma duceam la ecrograf si arata un copilas.....si parca ma vedeam la un hotel nu departe de el era un carusel cu multe camere si parca intram in fiecare camera si vroiam sa vad ce se afla, dar vedeam doar lucruri vechi de la acel caruseli....apoi mam vazut ear la ecrograf si parca medicul imi spunea ca mai este un suflet,dupa citeva vizite la medic,la aparat mia spus ca in mine alaturi de celalant copil, creste si se dezvolta un alt copilas cu urechi de elefant(cu infatisare de elefant)si eu parca ma miram cum se poate una ca asta.Si parca toti ma intrebau de sarcina,si eu le spuneam ca nui copilul meu ci ca e a lu Lenuta(sora mai mare).......si parca tot ma suiam la etaj si coboram in acel hotel...si apoi mam trezit......OARE CE AR-NSEMNA ACEST VIS CIUDAT,daca se poate va rog sa mil talmaciti,si sami spuneti ce oare ar-nsemna???????????!!!!!!! "
Inseamna ca trebuie sa consulti gramatica limbii romane...

Citeaza mesajul

Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate