Iulia
06 / 01 / 2012 la 09:02:08 PM
[post: 1]
buna,poate o sa vi se para comic dar nu as vrea sa fiti in locul meu de cateva nopti o tot visez pe directoarea colegiului meu si in vis imi tot spune ca sunt adoptata ca sunt fiica ei,eu o resping dar ea insista sa se apropie de mine eu o resping chiar in vis ma gandesc sa plec din scoala,ma ingrozeste acest vis ea sustine ca a facut si un test ADN sunt foarte speriata.

Alina
23 / 03 / 2012 la 08:44:14 AM
[post: 2]
" buna,poate o sa vi se para comic dar nu as vrea sa fiti in locul meu de cateva nopti o tot visez pe directoarea colegiului meu si in vis imi tot spune ca sunt adoptata ca sunt fiica ei,eu o resping dar ea insista sa se apropie de mine eu o resping chiar in vis ma gandesc sa plec din scoala,ma ingrozeste acest vis ea sustine ca a facut si un test ADN sunt foarte speriata. "
Si eu am visat ca sunt adoptata, i-ar parintii mei adoptivi (ei fiind mama si tata pe care ii am in viata reala) mi-au spus ca nu sunt copilul lor, i-ar parintii mei sunt intr-un cartier din apropiere crescad alt copil...:|..M-amm trezit plangand din somn..nu stiu ce sa mai fac deoarece ma bate gandul ca intr-adevar as fii adoptata.

Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate