Joi 11 Iunie 2026

Subiectul discutat : " Am visat ca am murit "

Autor Mesaj
Raspunde la subiect
Lista subiecte
Creaza subiect
Cornel
18 / 01 / 2012 la 02:02:31 AM
[post: 1]

Sal. Vreau si eu un raspuns cine ar putea sti cu aproximatie . Dupa o perioada de 8 luni in care am stat cu cineva o fata zi de zi si noapte de noapte neam despartit ptr ca de revelion a plecat cu altul si sa culcat cu el iar pe data de 7 am aflat totul . In noaptea aceasta am visat ca eram impreuna si mergeam acasa in autobuz si am visat ca autobuzul sa rasturnat si protejando pe ea in autobuz am murit eu . Cine stie ce ar putea insemna ?

Citeaza mesajul

Eu
02 / 03 / 2012 la 12:00:05 PM
[post: 2]

" Sal. Vreau si eu un raspuns cine ar putea sti cu aproximatie . Dupa o perioada de 8 luni in care am stat cu cineva o fata zi de zi si noapte de noapte neam despartit ptr ca de revelion a plecat cu altul si sa culcat cu el iar pe data de 7 am aflat totul . In noaptea aceasta am visat ca eram impreuna si mergeam acasa in autobuz si am visat ca autobuzul sa rasturnat si protejando pe ea in autobuz am murit eu . Cine stie ce ar putea insemna ? "
o schimbare importanta in viata ta

Citeaza mesajul

George
04 / 06 / 2012 la 12:04:36 PM
[post: 3]

Da...stiu eu ce inseamna : visul asta inseamna ca tia murit moartea adica ,ca vei fi proteejat mai mult timp si nu vei muri de tanar.

Citeaza mesajul

Afisare de la 1 la 3 din : 3 rezultate