Vineri 12 Iunie 2026

Subiectul discutat : " Vise ciudate "

Autor Mesaj
Raspunde la subiect
Lista subiecte
Creaza subiect
ADINA
14 / 05 / 2012 la 03:29:32 PM
[post: 1]

de curand am visat ca eram in prezenta unei femei care ghicea viitorul si,la un moment dat, mi-a spus ca tatal meu va mai trai 6-7 ani,ceea ce ma obsedeaza ingrozitor.Dar si mai oribil e ca,inainte sa-mi apara aceasta femeie in vis,se facea ca eram intr-o scara de bloc si mi s-a facut rau,iar cand am inceput sa vars,imi ieseau pe gura smocuri de par lung si murdar:((Ma poate ajuta cineva cu un raspuns?

Citeaza mesajul

Five
17 / 05 / 2012 la 11:27:54 AM
[post: 2]

din pacate nu iti pot raspunde...dar crede-ma ca mi s-a facut pielea gaina cand ti-am citit randurile...visul meu e nimic in comparatie cu al tau...

Citeaza mesajul

Ana
24 / 05 / 2012 la 11:52:38 PM
[post: 3]

Nu vreau sa te sperii dar acest vis vrea sa iti comunice ceva.....daca ai probleme in viata ta sau al tatului tau inseamna ca aveti blesteme sau farmece.....ai grija, mergi la biserica.....si daca acolo te simti rau inseamna ca e grav.....sau poate deja ti sa desfacut ceea ce tia fost facut si tu prin vis ai aruncat raul

Citeaza mesajul

Andreea
01 / 07 / 2012 la 01:58:13 PM
[post: 4]

BUNA SUNT VIO ASA MI SE SPUNE DECI IN LEGATURA CU VISUL TAU A FOST DOAR UN VIS NU SE POATE INIAMPLA ASA CA STAI LINISTITA SI CALAMEAZATE AM AVUT SI EU VISURI MAI GROAZNICE SI NU S-AU INTAMPLAT DEC ROAGATE SI TOTUL VA FI BINE A FOST DOAR UN VIS .MA BUCUR CA AM VORBIT

Citeaza mesajul

Afisare de la 1 la 4 din : 4 rezultate