Sambata 27 Aprilie 2024

Subiectul discutat : " Pls citeste! e un fel de premoniție! "

Autor Mesaj
Raspunde la subiect
Lista subiecte
Creaza subiect
Myryam
16 / 05 / 2015 la 04:01:50 PM
[post: 1]

Cunoașteți jocul Five nights at freddy”s? Ei bine, am visat că eram la petrecerea de Haloween cu niste prietene. Deodată una dintre ele s-a uitat pe calculator și a văzut că a apărut jocul Five nights at freddy`s 4.Când a dat click pe play(joacă) blocul în care stăteam s-a cutremurat și au apărut toți monștrii din joc în spatele blocului, doar că acum erau uriași. Toți invitații au plecat la ei acasă. Mai știu că am început să-mi scriu testamentul.
A fost ciudat că în următoarea zi m-am întâlnit cu un coleg, ce mi-a spus că jocul Five nights at freddy`s va apărea de Haloween. Am verificat pe internet și ce a spus colegul meu era absolut adevărat. Dați-vă și voi cu părerea!

Citeaza mesajul

Mioara
13 / 08 / 2015 la 01:22:42 PM
[post: 2]

" Cunoașteți jocul Five nights at freddy”s? Ei bine, am visat că eram la petrecerea de Haloween cu niste prietene. Deodată una dintre ele s-a uitat pe calculator și a văzut că a apărut jocul Five nights at freddy`s 4.Când a dat click pe play(joacă) blocul în care stăteam s-a cutremurat și au apărut toți monștrii din joc în spatele blocului, doar că acum erau uriași. Toți invitații au plecat la ei acasă. Mai știu că am început să-mi scriu testamentul.
A fost ciudat că în următoarea zi m-am întâlnit cu un coleg, ce mi-a spus că jocul Five nights at freddy`s va apărea de Haloween. Am verificat pe internet și ce a spus colegul meu era absolut adevărat. Dați-vă și voi cu părerea! "
si eu acum 2 ani si opt luni am simptit o greutate pe umarul meu si an vis am stiut ca e taticu care e mort si niciodata nu lam visat dupa un timp mia cazut tabloul din perete de sa facut bucati daca al aruncam cu mana nu se facea asa si an decembrie cand toata lumea se pregatea de craciun mia murit fata de 24 de ani a fost pentru noi un soc deci taticu vroea sami spuna ceva sami arate ca va venii o greutate peste noieu cred ca dupa ce morii e ceva nu cred sigur noi ai simptim prezenta mereu va multu mesc ca mati asculta

Citeaza mesajul

Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate