Sambata 24 Octombrie 2020

Semnificatia visului AI

Interpretare vis: AI.

Ce inseamna daca ai visat AI ?

1. Auzi cainii latrand
Urmeaza vreme secetoasa, cearta, necazuri.
2. Auzi usa scartaind
Evita conflictele, nu-ti sunt favorabile infruntarile.
3. Baie
Este locul curatirii, deci al purificari sufletesti. Forma geometrica clara, spre exemplu o baie rotunda sau patrata (sau o cada) simbolizeaza fondul bun al celui care viseaza. In acest loc dorim sa scapam de murdaria de peste zi, sa intram intr-o alta piele. Cine curata murdaria din baie, inainte de a se spala, ar dori sa uite repede trecutul, sa se purifice, inainte de a incepe o noua etapa. Pentru celelalte cazuri sunt valabile explicatiile de la a face baie.
4. Baie
Explicatiile acestui vis sunt diferite: baie daca faci, in vis, prevestire de sanatate si viata echillibrata inseamna baie fierbinte - vei avea parte de cearta, de dezbinare baie cu apa rece - cineva pune la cale ceva rau impotriva ta baie, pur si simplu, vazuta in vis, dar fara a intra in ea - dificultati, tradare inseamna.
5. Baie ca faci
In curand vei avea o petrecere.
6. Baie prea fierbinte
Vei fi dispre?uit pentru o fapta necugetata.
7. Baioneta
Calatorie lunga si placuta.
8. Baioneta
Daca visezi ca esti injunghiat de cineva cu o baioneta este semn ca vei putea suferi pierderi financiare Daca tu impungi pe cineva cu baioneta va trebui sa fii atent la raporturile cu persoanele de sex opus.
9. Baioneta
Junghi, rascoala purtand - calatorie lunga si placuta.
10. Bani zornaind
Suparare mare.
11. Bataie intre oameni
Certuri in familie.
12. Burta mare ( ca ai )
Vei pierde timp mult prin procese.
13. Caier de tors
Cearta cu cineva foarte apropiat.
14. Caiet
Caietul de scoala sau de notite ii aminteste persoanei ca este mai bine sa noteze ceea ce este important, pentru a nu uita. Are si sensul de a pune puntul pe I deci trebuie sa se trateze cu hotarare o anumita chestiune.
15. Caiet
Datorie placuta - avand - vei avea o taina - cumperi un - esti rasplatit pentru loialitate - de dictando - griji pentru o persoana in varsta - de matematica - esti incapatanat si tenace - hartie de - esti sincer si ai incredere in viata - nou - esti o persoana decisa - rupt - certuri cu persoana iubita - rupi un - esti criticat fara motiv - scrii in - certuri cu persoana iubita - vechi - esti neprietenos.

  Urmatoarele 10>>

Afisare de la 1 la 15 din : 75 rezultate


Vezi toate visele cu litera A