Vineri 14 Iunie 2024

Semnificatia visului Ac

Interpretare vis: Ac.

Ce inseamna daca ai visat Ac ?

1. Abac
Framantari pentru o inalta demnitate.
2. Abac
Framantari pentru o inalta demnitate.
3. Ac
Simbolizeaza micile intepaturi pe care trebuie sa le suportam in viata de zi cu zi si lucrurile marunte, care ar putea provoca o cearta .
4. Ac
Dusmanie, ura, neliniste.
5. Ac
Daca visezi ca bagi ata intr-un ac inseamna ca vei avea noroc Daca visezi ca nu poti baga ata intr-un ac inseamna ca vei trece prin situatii dificile.
6. Accident
Daca accidentul nu este legat de o intamplare reala, importanta sa reiese din celelalte simboluri ale visului. Adesea indica o neglijenta din realitate, pe care subconstientul o considera un accident si care nu este atat de importanta .
7. Accident
Trebuie sa te pazesti de tot ceea ce a produs accidentul in visul tau.
8. Accident de avion
Veste buna, prieteni credinciosi.
9. Accident de masina
Asteapta-te la eforturi mari.
10. Accident de vapor
Drum neasteptat, esec in afaceri.
11. Acoperis
Daca este ascutit si inalat este semn de neplaceri si dezamagire.Daca este de casa vei avea parte de cinste di onoare.
12. Acoperis
Daca visezi ca smulgi sindrila de pe acoperis inseamna ca veniturile tale vor creste Daca visezi ca te urci pe acoperis inseamna ca vei avea relatii bune cu prietenii vechi si cu familia .
13. Acoperis
Siguransa, protectie din partea cuiva - alunecos - neplacere, dezamagire, speculatie primejdioasa: - ascutit - neplaceri - ul casei tale cuprins de flacari - nu reusesti intr - o afacere - cazand de pe - catrastrofa de neanlaturat - de casa - cinsta, onoare - de paie - casatorie fericita - inalt - dezamagire - incendiat - boala psihica ce se agraveaza - inclinat - stagnare intr - o problema - parand in buna stare - succes, prosperitate - refugiu pe - certuri in familie - sus pe - tradare.
14. Acordeon
Emotii puternice, melancolie, romantism, amintiri puternice, sentimentalism.
15. Acordeon
Daca in vis canti la acordeon inseamna ca vei avea o aventura placuta de dragoste Dara daca acordeonul nu este acordat s-ar putea sa fie nevoie sa muncesti mai mult pentru scopurile pe care ti le-ai propus .

  Urmatoarele 10>>

Afisare de la 1 la 15 din : 108 rezultate


Vezi toate visele cu litera A