Vineri 24 Septembrie 2021

Semnificatia visului Bal

Interpretare vis: Bal.

Ce inseamna daca ai visat Bal ?

1. Bal
Daca participam in vis, la o petrecere dansata, inseamna ca si in realitate vom fi fericiti si veseli. Adesea, prin intermediul balului, subconstientul ne sugereaza ca trebuie sa facem mai mult pentru viata noastra, sa ne preocupam mai mult de ceea ce este in jur.
2. Bal
Durere de cap, calatorie grea cadem dansand - anularea proiectelor viitoare dansant - voiosie dansand cu iubita - cuplu solid dansand cu altii - erotism in ascuns in toi - legatura amoroasa infocata dans la - va da norocul peste un prieten mascat - suparare, tristete, imprejurari proaste din cauza unor oameni vicleni, evitarea ipocriziei participand la - veselie, nepasare sala de - probleme emotionale sfarsitul unui - relatie amoroasa ascunsa vazand - primesti o mostenire.
3. Bal mascat
Te pandesc necazuri.
4. Balansoar
Fereste-te de boala.
5. Balansoar
Daca visezi ca esti singur intr-un balansoar inseamna ca vei avea o viata foarte usoara Daca visezi ca balansezi un scaun gol inseamna ca vei avea o reuniune placuta cu prieteni vechi.
6. Balanta
Atentie la prieteniile noi pentru ca cineva vrea sa te insele.
7. Balanta
Daca talerele balantei sunt la acelasi nivel, inseamna ca, in realitate veti avea atitudinea pozitiva si veti actiona cu chibzuinta. Daca unul dintre talere este mai jos decat celalalt, din celellalte simboluri puteti deduce daca acesta prevesteste un avantaj sau un dezavantaj.
8. Balaur
Vei primi o veste rea in legatura cu o fapta necinstita.
9. Balaur
Este simbolul arhetipal al virilitatii primordiale, cu sange rece, in care se pare ca nu exista nici o unbra de spiritualitate. Partea pozitiva a balaurului din vis este ca fiara din noi va fi, de cele mai multe ori, invinsa. Lupta cu balaurul simbolizeaza revolta omului impotriva sa si a sentimentelor sale. La Artemidoros balaurul se afla in stransa legatura cu bogatia si comorile, cu o personalitate situata la inaltime, de la care asteptam o promovare. Un balaur care provoaca oroare, prevesteste pericole serioase, dupa parerea telmacitorilor greci de vise. Un balau invins simbolizeaza o schimbare nefericita in propria viata (vezi, de asemenea soparla, monstru).
10. Balaur
Farmece care te goneste - frica neintemeiata cu care vorbesti - dispretul celor din jur cu multe capete - vizita unui om insemnat iti va aduce avere vazand - dusmani puternici visand - vei primi o veste rea in legatura cu o fapta necinstita.
11. Balega
Activitati penibile, injositoare, umilitoare, dar care pot aduce in cele din urma reusite si succes
- compromisuri folositoare, concesii, sacrificii trecatoare, dar profitabile in viitor. (morman) stimulente, impulsionare, incurajare, sperante, planuri de viitor
- (animal facand) asteptari mari, sperante, dorinta de a te implica intr-un proiect de anvergura
- (in drum) necazuri, vorbe rele, suparari
- surprize neplacute
- (murdarindute) mici castiguri, mici realizari, solutii de moment, care pe altii iar putea face sa sufere sau care altora lear parea ridicole
- (folosind cu un scop precis) planuri de viitor, sperante, perspective, munca, efort depus, pregatiri.
12. Balena
Te vei imbolnavi sau vei afla de spre boala cuiva apropiat.
13. Balena
Pericol, boala aruncati din - drum nou in viata inghitit de - situate disperata, faliment privind o - stire despre boala cuiva.
14. Balon
Este simbolul evenimentelor trecatoare din viata noastra, imaginea goanei dupa fericire, fara sa stim niciodata daca vantul ne este favorabil. Un balon spart simbolizeaza- ca si un balon de sapun spart- o speranta care nu se va implini (vezi, de asemenea balon de sapun).
15. Balon
A urca intr-un balon sugereaza faptul ca vei pleca intr-o calatorie neplacuta. Daca vezi un balon dar nu esti in el s-ar putea sa intampini piedici in afaceri.

  Urmatoarele 10>>

Afisare de la 1 la 15 din : 25 rezultate


Vezi toate visele cu litera B