Duminica 29 Ianuarie 2023

Semnificatia visului C

Interpretare vis: C.

Ce inseamna daca ai visat C ?

31. Amoniac
Certuri, suparare, lacrimi
- tristete, dezamagire
- jigniri, vorbe grele aruncate in vant.
32. Amoniac
Mirosind - vesti neplacute.
33. Amoniac
Daca visezi ca folosesti amoniac la curatirea casei inseamna ca te vei bucura de sanatate Daca doar mirosi amoniac trebuie sa ai grija sa nu bei prea mult .
34. Amor (dragoste) facand cu cineva
Cearta mare si necazuri.
35. Ancora
O deziluzie, dar poate si un pericol legat de apa.
36. Ancora
Daca esti pe un vas si ridici ancora inseamna ca vei avea o aventura nu prea periculoasa care se va termina binedaca doar vezi o ancora fara a o atinge te poti astepta sa intervina oportunitati in viata ta in viitorul apropiat.
37. Ancora
Sperante mari, odihna bine meritata, vesti bune si neasteptate- aruncand- afaceri rentabile, dupa multe greutati sperantele tale ti se vor indeplini- a se incurca- inaltare , inaintare- a se lasa la apa- neplaceri, primejdie- greu de urmat- prosperitate- nemiscata- planuri zadarnice, posibil inec- nu poate fi vazuta din cauza apei tulburi- dorinte neamplinite- pe fudul marii- semn de noroc- ridicandu-se- sperante de drum- vazand- dupa cautari veti izbandi- visand ca o ridici- indepinirea sperantelor- visata de o fata- cineva din neam va deveni marinar.
38. Ancora (aruncand in apa)
Sperantele ti se vor implini.
39. Animale inconjurandu-te
Conteaza pe prietenii vechi.
40. Apa curgand repede
Esti invidiat de dusmani, dar afacerile iti vor merge in plin.
41. Apa limpede, lac
Buna amicitie cu un om tanar.
42. Arbore uscat
Nenoroc in afaceri, nenorociri.
43. Arc
Daca visezi ca mergi pe sub un arc vei auzi comentarii rautacioase la adresa ta Daca arcul este rupt inseamna ca folosesti prea multa energie intr-o problema care nu merita .
44. Arc
Putere, sanatate, sfarsitul treburilor cu bine a trage cu - consolare bun - decizii de amor de triumf - vei starni invidie de triumf cu flori ofilite - sperante zadarnice, boala intins - viata amoroasa neconsolidata, sperate desarte rupt - nesiguranta, indecizie in hotarari sfaramat - incurcatura amoroasa trecatoare tinand in mana - reusita totala.
45. Arc de triumf
Sperante desarte, boala.

<< Anterioarele 10    Urmatoarele 10>>

Afisare de la 31 la 45 din : 772 rezultate


Vezi toate visele cu litera C