Vineri 12 August 2022

Semnificatia visului CA

Interpretare vis: CA.

Ce inseamna daca ai visat CA ?

16. Banca
Este, adesea, talmacita ca fiind centrul energiei, care ne confera forte pentru dominare si putere in dragoste. Un cont bancar este interpretat ca o blocare a energiilor interioare. A sparge o banca indica incercarea de a ne mentine intr-o pozitie inalta si uneori dorinta de a parea mai mult decat suntem, de a detine mai multe valori decat detinem in realitate (vezi, de asemenea pusculita de economii, casa de economii). Cine se viseaza stand pe o banca (obiect) este in asteptarea unei aventuri, a unui om care sa il inteleaga. Adesea visam o banca daca in convietuirea noastra cu partenerul nu gasim implinirea la care am sperat (vezi, de asemenea scaun) .
17. Banca
Banca simbolizeaza energia si activarea emotiilor Daca visezi ca esti la banca si primesti monede de aur de la casier este semn ca vei deveni bogat Daca tu esti cel care da monede de aur cuiva s-ar putea sa fii nesabuit in unele dintre problemele tale Daca nu este nici un casier la biroul bancii s-ar putea sa intampini dificultati in afaceri .
18. Banca
Castig modest de lemn - propunere rau voitoare de biserica - casatorie de fier - indoiala nejustificata, din partea unei persoane indoielnice de piatra - castig insemnat, propunere insemnata pe care te asezi - afacere importanta, trebuie sa acumulezi invataminte serioase.
19. Band ( gustand ) cafea
Umilinta te asteapta pentru ca nu stii sa te stapanesti.
20. Bani aruncand
Mici necazuri care-ti vor produce mari neplaceri.
21. Barba carunta
Un eveniment apropiat te va intrista.
22. Barba daca vezi in vis la o femeie
Doliu in familie.
23. Barba lunga ca porti
Puterea-ti va spori numai daca perseverezi.
24. Barba mica visand
Saracie.
25. Barba visand ca vezi la altu
Vei iesi invingator dintr-o infruntare ce nu-ti dadea sanse.
26. Barca
Cununie pentru cel neinsurat si cumetrie pentru cel insurat.
27. Barca
Rolul sau este de a va duce la mal in siguranta, unde veti incepe o noua viata. Daca barca pluteste pe ape linistite, inseamna ca drumul vietii va fi destul de usor. Daca apele sunt agitate, va trebui sa va asteptati la oboseala si dezechilibru sufletesc. Cine calatoreste pe intuneric, nu stie momentan care este cursul evenimentelor (vezi, de asemenea vapor, apa).
28. Barca
Vezi si punte. Daca visezi o barca trimitand semnale este un semn ca afacerile tale vor fi finalizate pozitiv. Daca visezi ca esti in mijlocul unei furtuni sau ca barca este crapata inseamna ca vei fi asaltat de multe griji marunte. Daca esti intr-o corabie cu panze este un semn ca vei primi un ajutor necesar de la altii .Daca visezi ca aluneci peste bord este un semn ca vor surveni incidente suparatoare.
29. Barza in cuib sau pe camp
Pregateste-te de nunta sau botez.
30. Baterie (instrument muzical)
Necazuri si barfa te vor afecta.

<< Anterioarele 10    Urmatoarele 10>>

Afisare de la 16 la 30 din : 301 rezultate


Vezi toate visele cu litera C