Joi 29 Septembrie 2022

Semnificatia visului Car

Interpretare vis: Car.

Ce inseamna daca ai visat Car ?

1. Auzi usa scartaind
Evita conflictele, nu-ti sunt favorabile infruntarile.
2. Barba carunta
Un eveniment apropiat te va intrista.
3. Bolnavi carand
In curand te vei bucura.
4. Car
Gelozie - acoperit - integritate fizica - cu boi frumosi - putere - cu doi cai - in curand vei atinge tinta - cu fan - belsug mare, harnicie, armonie in familie - cu patru si sase cai - reusita in curand - gol - lipsuri - plin - belsug - tras de boi - nemultumiri si vrajba - taranesc cu boi - ai nevoie de relaxare - vazand incarcat - oboseala cu rasplata sigura.
5. Car taranesc cu boi sau cai
Simti nevoia de relaxare.
6. Carabus
Vei fi cautat de prieteni buni.
7. Carabus
Cursa - mergand - vizita unor prieteni - pierzand un - prietenie - venind spre tine - vei fi cautat de prieteni buni - zburand - pierdere..
8. Caracatita
Vei primi vizite neplacute.
9. Caramida
Cu caramizile se construieste o casa, dar simbolizeaza si forta corpului.Daca va visati construind cu caramizi, acesta este un semn ca in realitate va ocupati de bunastarea personala. Poate fi vorba si de inceperea unei noi vieti, in care o veti luat de la capat (vezi, de asemenea, acoperis, casa.
10. Caramida
Vei gasi o comoara - avand - belsug, constructii noi - facand - munca fara folos, injosire - numarand - te vei imbogati - una sau mai multe - stabilitate - ridicand gramezi - munca zadarnica grea - sfaramicioasa - piedici in calea realizarilor.
11. Carlig
A agata in - generozitate si sociabilitate - de pescuit - pasiune secreta pentru cineva pe care - l cunosti de mult - in perete - esti incapatanat in executarea unor proiecte la care altii au renuntat - in stanca muntelui - un prieten te va ajuta pentru un test generos.
12. Carnaval
Petitori in casa, casatorie - asisti la - dezordine, melancolie, suferinta - mergi la - duplicitate - participi - neliniste, nemultumire, trebuie depasit un obstacol.
13. Cartita
Vei primi vesti neasteptate de la un prieten de departe.
14. Cartita
Daca visati o cartita sau movilitele inaltate de ea, in realitate sunteti nedumerit pentru ca va aflati in fata unui viitor intunecat. Unele persoane, carora le apare in vis acest animal orb nu se pot elibera de trecut.
15. Cartofi
Necaz si boala.

  Urmatoarele 10>>

Afisare de la 1 la 15 din : 41 rezultate


Vezi toate visele cu litera C