Miercuri 21 Februarie 2024

Semnificatia visului Cocos

Interpretare vis: Cocos.

Ce inseamna daca ai visat Cocos ?

1. Auzi cocos cantand
Noroc in dragoste, satisfactii in afaceri.
2. Cocos
Cocosul de pe turnul bisericii va avertizeaza ca a sosit momentul sa faceti ceva anume. Dar pasarea in sine cand apare in vis, este considerata un simbol sexual masculin, mai ales in visele faemilor. In visele barbatilor , el reprezinta intentiile clare ale castora. Daca in vis cocosul canta, este in joc infidelitatea. Cocosul rosu este mai putin legat de foc si simbolizeaza flacara iubirii arzatoare (vezi, de asemenea oratanii).
3. Cocos
Daca un barbat viseaza un cocos inseamna ca va avea noroc dar daca o femeie viseaza un cocos inseamna ca va trebui sa munceasca mult.
4. Cocos
Stire buna, musfir, insuratoare - atacand - nemultumire - avand - veste buna - auzind cantand dimineata - noroc in amor, realizarea dorintelor - care nu canta - cearta, dusmanie - cantand - noroc in dragoste, bucurie, fericire, succes apropiat - cantand cu capul in sus - un prieten fals iti pregateste un lucru rau - dormind - vei primi un raspuns rau - luptandu - se - infidelitate - ouand - mostenire neasteptata - prinzand - cearta - tacand - exista rival in dragoste - taind - vei pierde un prieten sau o sluga credincioasa - vazand - esti semet, capricios, te vei alege cu mult la insuratoare.
5. Cocos cantand
Noroc in dragoste, satisfactii in afaceri.

Afisare de la 1 la 5 din : 5 rezultate


Vezi toate visele cu litera C