Miercuri 19 Ianuarie 2022

Semnificatia visului Deget

Interpretare vis: Deget.

Ce inseamna daca ai visat Deget ?

1. Deget
Degetele reprezinta simtul tactil si partea mainii care simbolizeaza dorinta unei mari capacitati de actiune. In vis va puteti juca cu degetele, de aceea este important sa retineti obiectul cu care va jucati. Cine isi pierde un deget, in realitate ar putea sa apuce pe un drum gresit. Daca in vis aveti degetele mult prea mari, inseamna ca doriti sa obtineti ceva greu de castigat, poate imbunatatirea situatiei financiare.Degetele mari nu simbolizeaza hotia, ci faptul ca veti profita de o situatie favorabila. Daca visati ca va taiati unghiile, dupa parerea talmacitorilor indieni de vise, veti trece printr-o peroada grea. Cine isi murdareste degetele, are dificultati in a termina o lucrare sau este inconjurat de oameni care ii cer imposibilul (vezi, de asemenea brat, degetul mare, mana).
2. Deget
Daca visezi ca te tai la un deget sau ca indrepti acuzator un deget spre cineva este semn ca vei fi nemultumit de prietenii in care aveai incredere.
3. Deget
Sanatate buna, fericire in casa- a taia- nefericire- a te durea- boala nervoasa- inele pe- castiguri banesti- lung, frumos- vanitate periculoasa- lipsind- nastere, familia ta va spori- mai multe decat cinci la o mana- prietenie, fericire, castig- mai multe- castig- multe- milostenie- taiate- vei pierde prieteni credinciosi- te dor- boala, nenorocire- vazand ca este puternic- despagubire cu mari foloase.
4. Degetar
Vei participa la intrigi.
5. Degetar
Daca visezi ca dai cuiva un degetar inseamna ca vei avea noroc in dragoste Daca visezi ca pierzi un degetar inseamna ca vei avea un accident minor .
6. Degetar
Calomnie, schilodire - avand - osteneala - de argint - mandrie excesiva - pierzand - nedreptate - purtand - calomnie, participi la intrigi.
7. Degete lipsindu-ti
Nenorocire, boala.
8. Degete mai multe la o mana
Castig in afaceri, prosperitate.

Afisare de la 1 la 8 din : 8 rezultate


Vezi toate visele cu litera D