Vineri 14 August 2020

Semnificatia visului F

Interpretare vis: F.

Ce inseamna daca ai visat F ?

16. Bufnita
Afaceri bune dar si primejdie de paguba.
17. Bufnita
Nu are nici o legatura cu cucuveaua, care tipa si prevesteste o moarte apropiata sau o nefericire. Bufnita este animalul noptii, care apare din intuneric precum o umbra. Ea simbolizeaza fie instinctualitatea din noi, care rapeste linistea, fie linistea insasi, echilibrul sufletesc pe care in cautam intr-o lume intunecata, plina de dusmanie (vezi, de asemenea intuneric, noapte, padure).
18. Bufnita
Daca visezi o bufnita inseamna ca vei fi nefericit din cauza unor certuri cu rudele Daca visezi ca sperii o bufnita si ea zboara departe inseamna ca vei avea conditii mai bune de viata.
19. Burta mare ( la femeie )
Castig mare in afaceri.
20. Cafea
Foarma boabelor are conotatii erotice. Cine viseaza ca bea cafeaua singur in realitate vrea sa se bucure de dragostea in doi. Cine savureaza cafeaua in societate, va intervenii in relatia a doi oameni. In orice caz, cafeaua din vis simbolizeaza un eveniment incitant.
21. Cafea
Daca visezi ca faci sau bei o cafea buna vei primi vesti placute care te vor surprinde. Daca visezi ca bei o cafea slaba care are si un gust rau iti vei dezamagi un amic Daca visezi ca macini cafea este semn ca vei avea noroc in dragoste.
22. Cafea
Pozitie financiara buna, fericire si armonie cu persoana iubita - amara - oboseala - band - bucurie, viata buna - band amara - esti o fire vesela si prietenoasa - band dulce - esti o fire cooperanta si compatimitoare - boabe - griji mici, dificutati - cana cu - discutii prietenoase - dand in foc - spor la bani - fieband - gospodarie placuta - filtru de - oportunitati favorabile - gustand - esti nestapanit - inghetata de cafea - ai prieteni influienti - macinata - cearta - macinand - umilinta, esti clevetit - mancand - neantelegere - prajind - surpiza placuta - stand la o - iti pirzi timpul degeaba - rasnind - neantelegere - verde - vei fi nedreptatit.
23. Cafea gustand
Umilinta te asteapta pentru ca nu stii sa te stapanesti.
24. Cartofi
Necaz si boala.
25. Cartofi
Bulbii comestibili, care cresc sub pamant, indica faptul ca in subconstientul nostru creste si prospera ceva, care poate servi ca hrana pentru sufletul nostru si care ne intareste caracterul. O interpretare a cartofilor din punct de vedere sexual este nepotrivita (vezi de asemenea pamant).
26. Cartofi
Orice vis in care apar cartofi este semn de noroc in materie de bani si in problemele personale.
27. Casetofon
Onoare, te-ai indragostit dar n-ai garantii de la acea persoana ca te iubeste. - Casetofon stricat - amenintere pentru putina vreme.
28. Cioban cantand din fluier
Vei primi o veste care te va bucura.
29. Cruce facadu-ti
Vei regreta pentru certuri neintemeiate.
30. Cununa de aur sau flori
Casatorie apropiata.

<< Anterioarele 10    Urmatoarele 10>>

Afisare de la 16 la 30 din : 226 rezultate


Vezi toate visele cu litera F