Vineri 22 Ianuarie 2021

Semnificatia visului Inima

Interpretare vis: Inima.

Ce inseamna daca ai visat Inima ?

1. Inima
Trebuie sa te jertfesti pentru fericirea altora - batai de - te indragostesti - batand - veste buna - insangerata - paguba, nenorocire - din cartile de joc - iubire si prietenie - dureroasa - boala periculoasa - mancand - dragoste adultera, vei face amor cu persoana mult dorita - strapunsa - dispret - sangerand - vei fi jignit, defaimat, dispretuit.
2. Inima
De vei visa ca mananci inima, cu dragostea vei avea de-a face, dar nu in casa ta, ci ,,in deplasare inima plina de sange de vei vedea, in vis- situatie proasta in relatiile cu ceilalti inseamna inima batand- vei primi o veste buna.
3. Inima
Adesea visul in care apare inima este un avertizment. De cele mai multe ori este vorba de o boala (uneori la rudele apropiate). Inima din vis simbolizeaza nevroza, care se instaleaza in urma conflictelor din relatiile interumane. In unele culturi, inima este considerata locul unde se afla sufletul. Daca visati ca va doare inima, inseamna ca aveti probleme sufletesti, poate un necaz in dragoste, legat de o inima franta.

Afisare de la 1 la 3 din : 3 rezultate


Vezi toate visele cu litera I