Vineri 14 August 2020

Semnificatia visului M

Interpretare vis: M.

Ce inseamna daca ai visat M ?

16. Amoniac
Daca visezi ca folosesti amoniac la curatirea casei inseamna ca te vei bucura de sanatate Daca doar mirosi amoniac trebuie sa ai grija sa nu bei prea mult .
17. Amor
Este vorba de un motiv care indica o iubire pasionala, dar trecatoare.Zeul dragostei, care apare ca un copil, prevesteste aventuri amoroase superficiale. Ele apare de cele mai multe ori in visul oamenilor care s-au ocupat cu mitologia si personajele ei, deci este un arhetip.
18. Amor (dragoste) facand cu cineva
Cearta mare si necazuri.
19. Animal
Instincte puternice, energie, forta, capacitati de a te descurca, avertisment
- vezi si animalul respectiv.
20. Animal
De cele mai multe ori animalul din vis este parola actiunilor noastre, a motivatiilor, instinctelor, poftelor, refularilor noastre. Animalele simbolizeaza instinctele primare din noi, salbaticia dar si latura imblanzita si dincolo de taoate acestea omul insusi. In vis omul se poate regasi in ordinea creatiei. Animalele dintr-o cireada sau dintr-o haita indica faptul ca persoana este pe punctul de a deveni victima instinctelor sale(vezi, de asemenea animalele descrise separat).
21. Animal
Belsug, prosperitate alergand - necazuri amenintandu - te - vei da daruri la prieteni amestecate - moarte in familie atacandu - te - dusmani mari atingand un - stare de sanatate buna cu patru picioare - prieteni sinceri si drepti craniu orbitor de - secret placut gras - belsug grup de - vesti placute in familie hranind - avere, bucurie imbalsamat - sanatatea ta ti se imbunatateste in camp - hoti in curte - scapi de primejdie inconjurandu - te - conteaza pe prietenii vechi in grup - prosperitate la veterinar - probleme ce trebuiesc rezolvate impuscand un - vei iesi din relatii primejdioase intepat de un - imbolnavire usoara limba de - nemultumiri cu ai tai lovesti un - gandeste - te cand iei o hotarare lovind un - faci o nedreptate luptand cu un - izbanda in infruntarile zilnice negru - dusman, boala nemiscat - deces oase de animal - pierzi niste bani pascand prin luminis - noroc, vointa puternica patrupede - prieteni fideli si onesti pierzand - va muri unul dintre prietenii tai sacrificand un - neantelegeri marunte la serviciu salbatic - amenintare din partea dusmanilor, cearta cu bataie salbaticie - nestatornicie in dragoste sange de - ai prea multe sarcini si nu este bine slab - seceta schelet de - esti singur si deprimat turma - bogatie, castiguri mari in bani uitandu - se la tine - prieteni noi urland - surpriza neplacuta ce te va supara urmarindu - te - pericol vorbind - vei primi un sfat intelept vorbindu - ti - atentie ce faci.
22. Animale
Visul acesta prevesteste boala pentru cel care viseaza sau pentru cineva apropiat.
23. Animale amenintandu-te
Vei primi vesti de la prieteni.
24. Animale inconjurandu-te
Conteaza pe prietenii vechi.
25. Apa limpede, lac
Buna amicitie cu un om tanar.
26. Arc de triumf
Sperante desarte, boala.
27. Arma
In tradita romaneasca, arma nu inseamna ceva de bine, in cel mai bun caz primirea unei vesti.
28. Arma
Ruina, pericol, complot, primejdie alba - separare, despartire apasand pe tragaci - litigiu castigat cumparand - vei fi amestecat in vremuri tulburi de foc - efecte favorabile de vanatoare - o idee de - a ta nu se va materializa frumoasa - protectie om cu arma - schimburi avantajoase manuind - necazuri, pierderi de bani pierzand - pierzi un protector purtand - stima purtand un om - protectie ranit de - avansare sfaramand - vei fi fara aparare vanzand - tentatii periculoase visand - un om important se intereseaza de tine vazand - mangaiere zdranganind - esti fricos.
29. Arma (cumparand)
Cearta mare si necazuri.
30. Arma vanzand
Cearta mare si necazuri.

<< Anterioarele 10    Urmatoarele 10>>

Afisare de la 16 la 30 din : 382 rezultate


Vezi toate visele cu litera M