Sambata 2 Decembrie 2023

Semnificatia visului Mac

Interpretare vis: Mac.

Ce inseamna daca ai visat Mac ?

1. Farmacie
Daca visezi ca esti intr-o farmacie si cumperi ceva este semn ca vei avea rezultate bune de pe urma investitiilor facute .
2. Farmacie
Ferestete de imprumut banesc, alarma - deschis permanent - boala serioasa - ziua - rana neansemnata, bpala scurta.
3. Farmacie
Este un avertisment pentru a va ocupa mai mult de sanatatea fizica si sufleteasca. Reteta promite sfaturi si ajutor, poate nunta ceva, despre care creadeati de mult ca s-a uitat.
4. imaginatie Macara
Comoditate, lene, lipsa de raspundere si de maturitate, asteptarea ca altul sa rezolve, asteptarea unui sprijin mai puternic din afara.
5. Mac
Daca visezi un camp cu maci inseamna ca vei avea o aventura amoroasaA culege maci de pe camp este semn ca planurile tale nu se vor materializa .
6. Mac
Declaratie de dragoste, care se va face printr - o scrisoare, fericire de scurta durata - culegand - dragoste apropiata, de scurta durata - intr - un lan de grau - propunere de dragoste a unei persoane bogate - mancand - sperante desarte - pe camp - bucurie, placere - pe camp intre flori - rusine pentru o situatie - printre buruieni - declaratie a unei persoane deosebit de interesanta cu o frumoasa pozitie sociala - rosu aprins - injosire intr - o situatie - seminte de mac - casatorie tarzie cu o persoana harnica - vazand - mare placere.
7. Stomac
(Vezi si burta.)Daca visezi ca te ingrijoreaza stomacul sau ca ai indigestie inseamna ca trebuie sa-ti temperezi gelozia fata de ceilalti.Daca visezi ca ai dureri de stomac inseamna ca un prieten iti va trada secretele.

Afisare de la 1 la 7 din : 7 rezultate


Vezi toate visele cu litera M