Sambata 20 Aprilie 2024

Semnificatia visului O

Interpretare vis: O.

Ce inseamna daca ai visat O ?

1. Abator
In curand vei avea suparari.
2. Abator
Afacere primejdioasa, prevedere de moarte avand - reuisita, profituri - cazand in - cearta, necazuri, nerealizarea unor planuri apropiate - in plina activitate - multa munca cu castiguri insemnate - lucrind la - suparare, boala - vizitand - suparari pe curand
3. Abdomen
(dureros) Nereguli sau probleme interne, profunde in viata ta, ce se cer descoperite
- (dezgolit) lipsuri materiale, deschidere la orice propunere, (umflat sau foarte mare) acumulare xagerata de bunuri sau relatii, lacomie, exagerare, snobism
- imaginatie bogata
- minciuni.
4. Accident de avion
Veste buna, prieteni credinciosi.
5. Accident de vapor
Drum neasteptat, esec in afaceri.
6. Acoperis
Daca este ascutit si inalat este semn de neplaceri si dezamagire.Daca este de casa vei avea parte de cinste di onoare.
7. Acoperis
Daca visezi ca smulgi sindrila de pe acoperis inseamna ca veniturile tale vor creste Daca visezi ca te urci pe acoperis inseamna ca vei avea relatii bune cu prietenii vechi si cu familia .
8. Acoperis
Siguransa, protectie din partea cuiva - alunecos - neplacere, dezamagire, speculatie primejdioasa: - ascutit - neplaceri - ul casei tale cuprins de flacari - nu reusesti intr - o afacere - cazand de pe - catrastrofa de neanlaturat - de casa - cinsta, onoare - de paie - casatorie fericita - inalt - dezamagire - incendiat - boala psihica ce se agraveaza - inclinat - stagnare intr - o problema - parand in buna stare - succes, prosperitate - refugiu pe - certuri in familie - sus pe - tradare.
9. Acordeon
Emotii puternice, melancolie, romantism, amintiri puternice, sentimentalism.
10. Acordeon
Daca in vis canti la acordeon inseamna ca vei avea o aventura placuta de dragoste Dara daca acordeonul nu este acordat s-ar putea sa fie nevoie sa muncesti mai mult pentru scopurile pe care ti le-ai propus .
11. Acordeon
Petrecere in famlie, armonie in luare de decizii.
12. Acrobat
A vedea un acrobat in timpul reprezentatiei sale este semn ca vei avea dificultati in afaceri prietenie si dragoste .
13. Acrobat
(pe sarma sau la trapez) Situatie riscanta, hazardanta, se cere curaj si infruntarea pericolului de unul singur, intr-o situatie incerta, dar cu posibilitatea de a primi sprijin la nevoie
- nesiguranta, teama de a gresi
- (cazand) ai nevoie de autocontrol sau de o alternativa de rezerva, care sa te scoata din impas in cazul unui posibil esec.
14. Actor
Vei fi amagit de o persoana draga.
15. Actor
Actorul din vis este adesea o persona care, in realitate, joaca mult teatru. Daca in vis actorul se afiseaza crucis, este un semn de ca trebuie sa va feriti de oameni care spun numai ce le sufla altii. Daca visati ca sunteti actor inseamna ca doriti sa va aflati in prim plan. Pe baza celorlalte simboluri ale visului veti vedea daca veti reusi acest lucru(vezi de asemenea opera, teatru).

  Urmatoarele 10>>

Afisare de la 1 la 15 din : 666 rezultate


Vezi toate visele cu litera O