Sambata 13 Iulie 2024

Semnificatia viselor cu litera F

1 Fabrica

- Sperante bune, succes in actiuni, esti multumit la serviciu - avand - grija - cos de - venituri neasteptate - inactiva - pericol - inchisa - afaceri care stagneaza - in plina activitate - succese in munca - lucrand in - contract avantajos, bunastarea iti da tarcoale - parasita - stagnarea afacerilor - parton de - sperante de fericire - vazand - lucru mult.

2 Fabrica

- Organizare, structura, planificare, cooperare.

3 Fabrica

- Poti sa speri, iti va merge bine.

4 Facultate

- Dorinta de a ti se recunoaste meritele de catre superiori sau persoane influente; sperante in reusita profesionala dupa efort indelungat; proiecte mari, cu sanse de succes; dorinta de marire si apreciere.

5 Fagure de albine

- Vei afla lucruri pe care de mult doreai sa le cunosti.

6 Fagure

- Daca visati un fagure plin cu miere puteti spera la o vita in care va veti bucura de dragoste si bunastare (vezi, de asemenea albina).

7 Fagure

- Familia ta este unita - avand - harnicie si prosperitate - cu albine - vei afla lucruri pe care de mult doreai sa le cunosti - cu albine prietenoase - succes in familie - cu albine rele - regres social, necazuri in familie - plin - aflarea unui secret.

8 Far

- Semn ca se vor produce schimbari in ideile si atitudinile tale , dar vei regreta.

9 Farfurii

- Semn bun, caci in curand vei primi o mostenire.

10 Farfurii

- Daca visezi farfurii noi vei avea noroc in dragoste Daca visezi vase sparte si murdare vei fi nefericit in dragoste.

11 Fasole

- Daca visezi ca mananci, e semn rau , de cearta.

12 Fata

- Daca e moarta, e semn bun , caci in curand iti vei gasi perechea; daca o saruti, e semn rau, de boala; daca visezi ca faci dragoste cu ea e semn de mare nenorocire.

13 Fata

- Daca apare in visele barbatilor, fata indica dorintele sexuale indraznete, care in realitate nu ar fi considerate drept morale. Flirtul cu o fata draguta nu este legat de implinirea unei dorinte in dragoste, ci de cheltuirea inutila a banilor. In acest caz, flirtul inseamna pierderea timpului cu nimicuri. Daca femeile, care au deja o varsta inaintata se viseaza fete, acest lucru simbolizeaza panica acestora, din cauza ca li s-ar putea inchide toate usile sau teama de a nu-l mai atrage suficient pe barbatul iubit sau pe barbati in general (vezi, de asemenea femeie, fecioara).

14 Fata

- Daca visezi o fata draguta vei descoperi ca viata ta amoroasa nu este prea linistita dar o fata frumoasa inseamna ca vei fi indepartat de catre persoana iubita .

15 Fata ( chip )

- Daca este furioasa, este semn de cinste; daca este acoperita cu un voal, e semn ca familia iti ascunde ceva; daca te speli pe fata , e semn ca-ti va parea rau de ceva; daca vezi fata in oglinda e semn bun, de consideratie si cinste din partea superiorilor; daca o vezi in apa , e semn rau , de ura si neintelegere; daca este machiata vei pierde bani.


  Urmatoarele 15 rezultate>>

Afisare de la 1 la 15 din : 136 de vise.