Sambata 13 Iulie 2024

Semnificatia viselor cu litera M

1 Magazin

- Element de context pentru propria viata sociala, relatii importante, cunostinte influente, extinderea relatiilor, sociabilitate, mediu social bogat, contact cu public divers, varietate de situatii, vezi si cumparaturi.

2 Magnet

- Atractie spre ceva anume, fascinatie, ispita, dorinte mari, incredere absoluta, nebunie, lipsa de control.

3 Maimuta

- Istetime, spirit descurcaret, veselie, energie, optimism, distractie, neatentie, pripeala, graba, repeziciune, gafe, prezenta de spirit, capacitatea de a invata de la altii, nevoia unui exemplu, probleme sau situatii privite de la originea lor, nevoia de a urma niste sfaturi de la persoane cu mai multa experienta; (in cusca) lipsa sau reprimarea celor de mai sus, frustrari, oprelisti, discpilina impusa, rigiditate.

4 Mac

- Daca visezi un camp cu maci inseamna ca vei avea o aventura amoroasaA culege maci de pe camp este semn ca planurile tale nu se vor materializa .

5 Mac

- Declaratie de dragoste, care se va face printr - o scrisoare, fericire de scurta durata - culegand - dragoste apropiata, de scurta durata - intr - un lan de grau - propunere de dragoste a unei persoane bogate - mancand - sperante desarte - pe camp - bucurie, placere - pe camp intre flori - rusine pentru o situatie - printre buruieni - declaratie a unei persoane deosebit de interesanta cu o frumoasa pozitie sociala - rosu aprins - injosire intr - o situatie - seminte de mac - casatorie tarzie cu o persoana harnica - vazand - mare placere.

6 Magnolie

- Vei face afaceri rentabile.

7 Magnolie

- Intalnim o persoana placuta - inflorita - vei face afaceri rentabile.

8 Mal

- Element de context ce combina elementul apa (planul emotional) si elementul pamant (planul material), atragand atentia acelui element care iese in evidenta in cadrul visului, daca se pune accent pe apa sau pe pamant; (stand pe mal de mare, de apa, de lac) prioritar este elementul pamant; siguranta incerta, situatii care oricand pot cunoaste o turnura necunoscuta, viata emotionala depinde mult de stabilitatea materiala cotidiana, neincredere, teama de sentimente; (mergand inspre mal dinspre apa) prioritar este elementul apa; nevoie de liniste sufleteasca, nevoia unei pauze sau a unui concediu, perioada confuza in plan emotional, emotivitate sporita ce urmeaza sa se incheie, stress, teama de a-ti asuma responsabilitati, frica de ziua de maine, cautarea unei rezolvari; (situatii ce se petrec de-a lungul malului, in paralel cu apa) echilibru intre apa si pamant, cautarea armoniei, cautarea unui raspuns, nevoie de calmare, nevoie de reculegere, directii incerte, dar stabile; (mal rupt, lucruri sau persoane cazand de pe mal) atentionare asupra elementului pamant; se pot petrece situatii cotidiene care pot aduce stress, emotii, lacrimi chiar, situatii instabile, periculoase, stare materiala precara ce poate naste mahniri; (locuinta la mal de apa) buna armonie intre emotii si material; perioada buna a vietii, relatii satisfacatoare, lipsa de griji materiale, incredere in viitor, optimism.

9 Mama

- In genral situatii ce se cer analizate in profunzime, de la originea lor; de obicei mama din vis indica o atitudine personala pe care imaginea mamei o reprezinta. Visul poate fi interpretat in functie de relatiile pe care le aveti sau le-ati avut cu mama. Daca in realitate mama este moarta - atrage atentia asupra unui eveniment din trecut de care depinde intr-un fel viata dv., nevoie de afectiune, insatisfactii emotionale, dor, lipsa unei protectii. Daca mama este in viata, dar este departe - lipsa unui sprijin, deruta emotionala, teama de necunoscut, dorinta, dor, lipsa de afectiune. Daca locuiti cu mama ? confort, siguranta, protectie, incredere. Daca in general va intelegeti bine cu mama ?prietenie, incurajare, sprijin, calm, ocrotire. Daca in realitate mama e prea exagerata si doreste sa va conduca viata sau nu va intelegeti cu mama ? sufocare, nevoie de echilibru, dorinta de independenta, cautarea unei evadari dintr-o situatie frustranta. Daca in realitate mama e rece si distanta - lipsa de afectiune, deruta emotionala, incapacitate de a exprima trairile, centura, reprimare a sentimentelor, insatisfactii sentimentale. Daca in realitate mama e recasatorita ? frustrari, gelozie, lipsa unui sprijin, sentiment de inferioritate, teama de abandon, marginalizare. Daca in realitate mama e divortata ? insatisfactii emotionale, incapacitatea de a avea relatii bune cu ceilalti, lipsa unui sprijin, nevoia de a va descurca singur, independenta, situatii frustrante din trecut. Daca in realitate mama e vaduva ? singuratate, insatisfactii emotionale, lipsa unui obiect al grijii dv. Daca in realitate e mama vitrega ? repulsie, respingere, inacceptare, o fateta a personalitatii pe care nu o agreati, posesivitate, teama de a pierde ceva drag, dezechilibru emotional, teama de abandon, intransigenta, intoleranta, complex de inferioritate, lipsa de afectiune sau incapacitate de exprimare a emotiilor. Daca nu va cunoasteti mama si totusi visati pe cineva ca fiind mama ? nevoie de ocrotire, vulnerabilitate, incapacitatea de a va intelege propria personalitate, individualitate incerta, sentimentul ca nu apartineti nimanui, inutilitate. Daca in vis altcineva e mama dv. sau aveti mai multe mame ? deruta emotionala, iubire pe mai multe planuri, insatisfactii sentimentale, disconfort, agitatie interioara, confuzii in plan sentimental.Daca in vis sunteti mama, dar nu sunteti in realitate ? responsabilitati, nevoia de a va implica intr-o situatie, afectivitate sporita; Daca in vis sunteti mama si sunteti si in realitate ? responsabilitate, grija, afectiune, probleme de familie. Mama altcuiva ? situatii care va impresioneaza, desi nu va vizeaza direct. Daca deveniti mama ? vezi nastere.

10 Mare

- (daca un lucru in vis e mai mare decat in realitate sau devine mare pe parcursul visului) element de context ce atrage atentia asupra posibilitatilor de evolutie a unor lucruri, ceva care trebuie sa iti sara in ochi, sa te socheze, sa iti suscite atentia; amplificare, exagerare, abuz, dezechlibru; (ceva care in realitate e mic, dar in vis e mare) repercusiuni ale unor situatii actuale, posibile evolutii ale unei situatii in viitor, nevoie de a acumula experienta, maturizare, eveniment in desfasurare, viitor posibil.

11 Margine

- Te aflii pe margine ? dezechilibru sentimental, indecizie, risc, trebuie sa renunti la ceva dar nu stii la ce, te indrepti catre ceva gresit sau este foarte posibil sa iei o decizie gresita dar nu irevocabila, griji si temeri, situatii cu dus si intors, lipsa de curaj.

12 Marinar

- Calatorie care nu este lipsita de rsicuri; vezi un marinar sau mai multi ? te simti ingradit si constrans, posesiune, emotional nu te simti liber, esti sufocat, simti ca nu esti lasat sa iei propriile decizii, lipsa de independenta, asuprire si control exerctat de cineva asupra ta ( parinti sau iubit/a); tu esti marinar ? te simti capabil de a reusi orice iti propui, fericirea de a fi liber, nevoia de a te elibera de ceva sau de cineva, asumarea de responsabilitati, posibil drum cu peripetii.

13 Maro

- Daca visezi nuante de maro inseamna ratiune exagerate, gandesti prea mult si simti prea putin, posibila stare de tristete.

14 Masa

- solida ? stabilitate, esti stapan pe tine, te simti capabil sa faci orice, bucurie, bani; subreda- decadere morala, nevoie de sustinere psihica, uzura psihica; plina de bunatati ? crearea de legaturi, de noi relatii si imbunatatirea relatiilor cu familia, accent pe imaginea sociala, nevoia de a regasi mediul familial asa cum il stiai.

15 Masaj

- Faci masaj ? dorinta de a indrepta o greseala facuta fata de cineva, povara sufleteasca legata de cineva; ti se face masaj ? nevoia de a te abandona si a te lasa dus de val, gandesti foarte mult, oboseala psihica.


  Urmatoarele 15 rezultate>>

Afisare de la 1 la 15 din : 91 de vise.