Sambata 13 Iulie 2024

Semnificatia viselor cu litera Z

1 Zgaria

- pisica- infidelitate conjugala, neantelegeri intre amanti;- pisoiul te - esti inselat de partener.

2 Zgarietura

- Calomii, minciuni, cineva vrea sa-ti faca rau;- altii avand- daune;- la genunchi- calatorie lunga;- obrazul cu- intristare, suferinta.

3 Zgomot

- Cearta.

4 Zgomote

- Daca visezi ca auzi zgomote dintr-o sursa necunoscuta inseamna ca vei putea sa-ti platesti datoriile foarte mari.

5 Zi

- a ta- sanatate si viata tihnita;- camera de-musafiri neasteptati;- de nastere amintindu-ti - ai prea multa afectiune fata de iubit(a).

6 Ziar / Ziare

- Stiri rele, evenimente neplacute;- citind- esti inselat de sot(ie);- cumparand- schimbari profesionale;- colorat- sperante pentru o buna afacere;- impaturesti un- dorinte realizate;- mai multe- vei primi vesti;- pachet cu- un prieten te va deziluziona;- primind- vei afla o noutate insemnata;- sportiv- perioada buna in tot ce faci;- vraf de- vesti proaspete.

7 Zid / Ziduri

- Visul acesta are multe explicatii in traditia populara romaneasca. Se zice ca daca te visezi zidind, viata lunga vei avea. Ti se vor implini dorintele, ti se vor infaptui planurile, de vei visa ca zidesti o casa. In cazul in care te visezi stand pe un zid, semn bun este, stapanesti bine viata ta, conditiile in care te afli - acasa, la serviciu, in lume. Se mai spune ca, daca visezi ziduri daramate, nu e bine sa acorzi prea multa incredere celor din jur, iar daca in vis iti apar ziduri inalte ca nu poti vedea lumina soarelui, prevestire de razboi insea.

8 Zidar

- Paguba;- la lucru- iti vei ridica o casa;- in pauza de lucru- necaz, bati pasul pe loc, trebuie sa fii mai harnic;- mai multi- semn rau;- vazand- deces, mostenire.

9 Ziua

- Se realizeaza o dorinta;- liliac zburand- calm si stabilitate;- mijind de- afacerile incep sa-ti mearga;- de nastere- perioada linistita.

10 Zmeu

- dispret;- de hartie- inaltare;- purtat de un copil- fericire.

11 Zabala

- Dorinte nesabuite.

12 Zahar

- Iubire, amor implinit, lacomie;- avand- incredere inselata;- cumparand- viata placuta;- mancand- esti inconjurat de lingusitori;- primind in dar- cineva aspira la dragostea ta;- vazand- fa lucruri de buna voie.

13 Zambi (A)

- a fi- nenorocire;- nou- sanatate.

14 Zana

- Daca visezi ca te-ai transformat intr-o zana inseamna ca trebui sa ai grija sa actionezi in asa fel incit sa nu fii criticat.

15 Zana

- noroc si bogatie;- ca esti- mult bine.


  Urmatoarele 15 rezultate>>

Afisare de la 1 la 15 din : 25 de vise.