Miercuri 26 Iunie 2019

Semnificatia visului Ata

Interpretare vis: Ata.

Ce inseamna daca ai visat Ata ?

1. Albeata
Te asteapata multa veselie - avand - vei fi deceptionat de rude - la un ochi - neamuri pofticioase care te dezamagesc - la altul - dezamagire din partea prietenilor - vazand - va asteapta multa veselie..
2. Albeata (la ochi)
Te asteapta multa veselie, vei fi deceptionat de rude.
3. Armata
(Inrolat) Nevoie de ordine si organizare mai buna in ceea ce faci, nevoia de a gandi mult mai atent detaliile vietii tale actuale
- sarcini asumate
- necesitatea de a te maturiza
- (salvat de armata) nevoia de a cere sprijin din partea autoritatilor sau a superiorilor
- reorganizarea fortelor proprii pentru a da nastere unor proiecte serioase
- (trupe mergand la razboi sau la instructie) pericole asumate, cu sentimentul indeplinirii unor obligatii asumate cu buna stiinta si mult discernamant.
4. Armata
Daca visezi o batalieva trebui sa nu vorbesti prea multpentru a evita un scandalDaca armata marsaluieste este semn ca vei putea fi distras de la afacerile taledin cauza unor evenimente neobisnuite care se petrec in anturajul tau .
5. Armata
Saracie, deznadejde, pericol, neliniste, teama fiu in armata - ambitiile tale se implinesc gata de lupta - risipirea averii in lupta - pericol, teama in linie de batatie - vei fi furat in mars - vei afla un mare eveniment invingatoare - necaz si tristete invinsa - nemultumire trecatoare in mers - eveniment insemnat marsaluind - succes in viata ratie de - esti copilaros si te afecteaza probleme marunte recrutare in - vremuri grele la serviciu retragandu - te din - esec revolutie - necazuri si suparari in viata particulara victorioasa - proces important.
6. Ata
Daca ati visat ca depanati ata, inseamna ca doriti sa convingeti pe cineva de sinceritatea dumneavoastra (vezi, de asemenea fir, a coase).
7. Ata alba
Primesti vesti bune de departe.
8. Ata albastra
Vei avea o paguba in curand.
9. Ata neagra
Vei plange dupa cineva apropiat.
10. Ata rosie
Te vei indragosti si iubirea iti va fi impartasita.
11. Auzi toba batand
Riscuri de imbolnavire.
12. Bata
A lovi cu o bata - esti respectat de altii.
13. Bataie intre oameni
Certuri in familie.
14. Batalie
Vei avea parte de intristare.
15. Batalie
Noutate, sanatate dupa boala auzind- intristare, suparare camp de- necazuri, boala castigata- succes asigurat in poveste- vei avea de a face cu politia intre oameni- cearta cu cineva intre osti- nemultumire, boala navala- norocul se va intoarce pierduta- necazuri, suparari mari vazand- intristare, suparare visand-o- vei avea un sentiment de frica fata de noile greutati ale vietii.

  Urmatoarele 10>>

Afisare de la 1 la 15 din : 72 rezultate


Vezi toate visele cu litera A