Luni 20 Mai 2019

Semnificatia visului Bar

Interpretare vis: Bar.

Ce inseamna daca ai visat Bar ?

1. Bar
Cine viseaza ca este singur intr-un bar, in realitate doreste sa iasa uneori din pielea sa. Daca mergeti intr-un bar cu alte persoane, acest lucru simbolizeaza dorinta de a cauta relatii de scurta durata. Depinde insa si cu cine va vedeti in bar, pantru ca numai analizand si celelalte simboluri, puteti talmaci visul.
2. Bar
A visa ca bei ceva intr-un bar este semn ca vei primi mai multa afectiune din partea apropiatilor Daca te imbeti vei primi niste vesti neplacute Daca visezi o femeie care serveste ceva la bar este semn ca vei dori o companie care nu este adecvata cu gusturile tale.
3. Barba
Barba era, odinioara, simbolul chibzuintei masculine. Ulterior a fost talmacita ca o masca (vezi masca) in spatele caruia dorim sa ne ascundem propriul ego, aceasta fiind interpretarea intalnita la cele mai multe visa din zilele noastre. Daca va pierdeti barba in vis, ar trebui sa renuntati la prejudecati si conceptii invechite. Cine isi perie barba in vis, este o persoana vanitoasa, conform vechilor carti de talmacire a viselor. Cine daruieste barba unei femei, este amenintat de pierderea potentei (vezi, de asemenea par).
4. Barba
Barba lunga, semn de putere asupra altora si de noroc este barba rara, scurta - saracie, mizerie, lipsuri, umilinte prevesteste barba alba de vei visa, intristare prevesteste, dureri, suferinti trupesti si sufletesti oameni barbosi de-ti vor aparea in vis - semn ca nu vei avea liniste din pricina altor oameni.
5. Barba carunta
Un eveniment apropiat te va intrista.
6. Barba daca vezi in vis la o femeie
Doliu in familie.
7. Barba lunga ca porti
Puterea-ti va spori numai daca perseverezi.
8. Barba mica visand
Saracie.
9. Barba neagra
Vei castiga o suma mare intr-o afacere sau joc de noroc.
10. Barba rosie
Te vei compromite pentru vorbe nechibzuite.
11. Barba si mustati
Vei face eforturi mari dar vor fi incununate de mari succese.
12. Barba visand ca vezi la altu
Vei iesi invingator dintr-o infruntare ce nu-ti dadea sanse.
13. Barbat
(tanar) lipsa de maturitate in actiunile tale
- (matur) stii bine ce ai de facut, esti pe drumul cel bun
- (cu chip feminin) vulnerabilitate, superficialitate, incapacitate de a te descurca intr-o imprejurare dificila
- caracter schimbator, incert, nehotarat
- (frumos) superficialitate, incercare de a scapa de responsabilitati prin seductie.
14. Barca
Cununie pentru cel neinsurat si cumetrie pentru cel insurat.
15. Barca
Rolul sau este de a va duce la mal in siguranta, unde veti incepe o noua viata. Daca barca pluteste pe ape linistite, inseamna ca drumul vietii va fi destul de usor. Daca apele sunt agitate, va trebui sa va asteptati la oboseala si dezechilibru sufletesc. Cine calatoreste pe intuneric, nu stie momentan care este cursul evenimentelor (vezi, de asemenea vapor, apa).

  Urmatoarele 10>>

Afisare de la 1 la 15 din : 21 rezultate


Vezi toate visele cu litera B