Vineri 28 Februarie 2020

Semnificatia visului Tara

Interpretare vis: Tara.

Ce inseamna daca ai visat Tara ?

1. Bratara
(purtand) limitarea actiunilor, oprelisti, stapanirea impulsurilor interioare, frustrari pe plan profesional, obligatii si datorii
- (rupta sau pierduta) eliberare de constrangeri, lipsa de griji si datorii
- (gasind) noi indatoriri.
2. Bratara
Daca visezi ca gasesti o bratara este semn ca vei primi o mostenire Daca visezi ca pierzi o bratara este semn ca vei avea anumite probleme Daca visezi ca porti o bratara pe brat inseamna ca vei primi un cadou si vei avea un mariaj fericit O bratara la glezna este semn de neplaceri produse de prietenii barfitori .
3. Bratara
Noroc, bucurie, prosperitate - avand - casatorie - cineva iti pune la mana o - te vei indragosti si daca n - ai facut - o te vei casatori - cumparand - datorii, sclavie, necredinta pentru indragostiti - murdara - dusmanii sunt impotriva ta - purtand - dragoste ascunsa - pierzand altul - bucurie urmata de o durere ascunsa - rupta - dusmanii uneltesc impotriva ta - pierzand tu - vei ajunge sarac - zarind la altul - mare pierdere - zarind la tine - dependenta de o persoana straina.
4. Car taranesc cu boi sau cai
Simti nevoia de relaxare.
5. Chitara
Bucurii.
6. Tabara militara
De vei visa tabara militara, cu soldati multi in ea, bine va fi in familia, in casa ta. Potrivit traditiei occidentale, visul cu tabara militara e un semn bun pentru persoanele indragostite, le va merge bine in dragostea lor.
7. Tara
de te afli in ea- vei scapa de rautate
-- lenevind la- primesti vesti neplacute
-- poteca la tara- munca grea si obositoare iti va aduce rasplata
-- straina- semn bun
-- vazand drapelul- putere.

Afisare de la 1 la 7 din : 7 rezultate


Vezi toate visele cu litera T